Z

Party
verhuur

our party rental

perfecte ambiance

Event Decor

Champagne Shimmerwall

Deze champagne shimmerwall is de ultieme keuze! Perfect voor een fotobooth-achtergrond of een betoverende sweettable-backdrop. Combineer het met een ballonnenboog, lichtcijfers en neonlicht voor een onvergetelijk feest, vooral als je een Black & Gold, Great Gatsby- of Roaring Twenties-thema hebt. De gouden shimmerwall straalt pure elegantie uit!

Optioneel: Ballonnenslinger, folieballonnen, leeftijden en/of thema.

Event Decor

Ronde Backdrop

Maak een verbluffende indruk op je gasten met deze gouden goudkleurige metalen backdrop frame cirkel. Het is geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, babyshowers en jubilea. Je kunt de backdrop eenvoudig versieren met ballonnen en/of bloemen. Met een diameter van 2 meter is deze backdrop eenvoudig zelf in elkaar te zetten, en het frame is net zo gemakkelijk weer te demonteren voor handig opbergen.

Let op: versiering is niet inbegrepen.

Event Decor

Beamz Bellenblaasmachine

Het huren van een bellenblaasmachine voegt een extra dimensie toe aan elk feest of evenement! Zowel jong als oud raken betoverd door de magische gevormde bellen die uit de machine tevoorschijn komen. Of het nu een kinderfeestje is, een energieke discoparty, een schuimfeest of zelfs een formele openingsceremonie, met een bellenblaasmachine creëer je een sfeer vol levendigheid!

Event Decor

Rode Loper

Sta je op het punt om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten met een grandioze opening, een open dag, een droombruiloft, een bijzonder evenement, of ben je gewoon van plan om een knalfeest in stijl te geven? Z voegt een extra dosis plezier toe aan jouw festiviteiten met de rode loper en paaltjes! Onze set bestaat uit 8 afzetpalen, 9 rode koorden en een rode loper van 5 meter. Laat je gasten stralen en maak van elke entree een feestelijke belevenis.

Collaborate

Samen een onvergetelijk evenement creëren?

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Check hier ons programma!