Z

Events By Eliza

Catering

Serving Joyful Moments

Proef de Passie met Onze Grazing Table Catering

Bij ons staat de liefde voor lekker eten en borrelen centraal. Wij zijn meesters in het creëren van verbluffende borreltafels, ook wel bekend als ‘Grazing Tables,’ en we staan klaar om jouw borrelervaring buitengewoon te maken.

Heb je al gehoord van de wereldwijde buffet-trend: de Grazing Table? Voor mij is een Grazing Table als een meesterlijk opgemaakte borrelplank, maar dan op tafelformaat! Het is een geheel nieuwe ervaring die niets te maken heeft met het traditionele Nederlandse buffet.

Wij komen graag naar jou toe om een op maat gemaakte, luxueuze Grazing Catering te verzorgen. Perfect voor grote vieringen, zakelijke aangelegenheden of evenementen. Kies voor onze luxe ‘Grazing Table’ borrelplank catering en laat jouw gasten versteld staan!

Photo-18-5-19-3-34-46-pm-980x653
IMG_5297-scaled
Photo-18-5-19-3-03-16-pm
Catering at a luxury event

Serving Joyful Moments

Grazing Tables en Borrel
planken

Of je nu een bruiloft, zakelijk event, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid viert, onze Grazing Tables zijn perfect voor recepties. De catering van onze grazing tables is beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen, en we bieden ook maatwerkopties aan.

Verwen jezelf en je gasten met Grazing Tables en borrelplanken boordevol verse ingrediënten, zoals vers fruit, ambachtelijke kazen, knapperige groenten, overheerlijke dips, huisgemaakte hartige hapjes, zoete lekkernijen en nog veel meer heerlijke (koude) borrelbites.

We garanderen je dat je gasten hun ogen zullen uitkijken en zullen genieten van al het lekkers op de Grazing Table.

Elke Grazing Table is uniek en kan volledig worden aangepast aan jouw wensen. We kunnen onze Grazing Tables presenteren in elke ruimte, setting en op elke tafel of keukeneiland. Geef ons jouw wensen door en wij zorgen voor de rest!

Where Art Meets Freshness

Hoe Gaat Het In Zijn Werk?

Naast superverse ingrediënten draait alles bij een Grazing Table om de presentatie. Het opzetten van een Grazing Table op locatie duurt doorgaans zo’n 1,5 tot 2 uur (afhankelijk van de omvang), en wij doen dit met alle plezier!

Elke Grazing Table is uniek en kan volledig worden aangepast aan jouw wensen. Ook het budget is volledig aan jou! Onze Grazing Tables kunnen in elke ruimte, setting, of op welke tafel of keukeneiland dan ook worden gepresenteerd. Vertel ons wat je in gedachten hebt, en laat de rest aan ons over! Onze borrelplank catering omvat niet alleen de heerlijke hapjes, maar ook de aankleding, ter plekke opmaak, de meest fantastische Grazing Table, én een ophaalservice de volgende dag (of op een ander geschikt moment). Laat het genieten maar beginnen!

Ik maak vaak gebruik van By Eliza voor onze managementvergaderingen. Het is geweldig om buiten kantoor te zijn, en ze regelen alles perfect, inclusief gastsprekers en lunch.

Willem Nicolai vaste klant

By Eliza heeft ons kerstpersoneelsfeest voor welkom in Leeuwarden perfect georganiseerd! De sfeer, het eten en de hele ervaring waren gewoonweg geweldig. Bedankt voor het leveren van een onvergetelijke avond!

Dennis Dorfel vaste klant

Vegenement had de eer om samen te werken met By Eliza voor onze fair, en het was precies wat we hoopten! By Eliza begreep onze visie en zorgde voor een evenement dat onze verwachtingen overtrof. Bedankt voor het maken van onze fair tot een groot succes!

Christine Burgemeester klant

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Z Eventz biedt je bijzondere & unieke evenementen. Check hier ons aanbod aan eventz.