EVENTZ & EVENTSTYLING

Catering

Serving Joyful Moments

Proef de Passie met Onze Catering

Ontdek de culinaire verrassingen van Club Z Leeuwarden! Of je nu een zakelijke bijeenkomst, bruiloft of ander speciaal evenement hebt, wij bieden catering op maat. En altijd vers! Geniet van verse koffie, thee en/of fruitwater, vergezeld van heerlijke cake. Voor zakelijke bijeenkomsten stellen wij lunches samen die variëren van eenvoudig tot luxe. 

Proef onze populaire borrelarrangementen met keuze uit klassieke snacks, gezonde planken en diverse bittergarnituren. Of kies voor een smaakvol dinerbuffet met opties voor vegetariërs en rekening houdend met allergieën en dieetwensen. Of het nu formeel of informeel is, wij passen onze catering perfect aan op jouw wensen. Maak jouw evenement een culinair succes met Club Z!

Photo-18-5-19-3-34-46-pm-980x653
Z Eventz catering broodje zalm
Photo-18-5-19-3-03-16-pm
Catering at a luxury event

evenementenlocatie

De ruimtes

CAFÉ

Als je op zoek bent naar een huiselijke sfeer, dan is ons café absoluut de ideale plek voor jou! Het ademt een intieme en gezellige ambiance uit, met prachtig uitzicht over het Zaailand. 

Capaciteit:

Het Cafe en Zone200  kunnen ook met elkaar verbonden worden als één grote ruimte.

ZONE200

Deze fantastische ruimte biedt een perfecte ambiance voor allerlei sferen! Zone200 kan volledig naar jouw eigen wensen worden ingericht.

Capaciteit:

Het Cafe en Zone200  kunnen ook met elkaar verbonden worden als één grote ruimte.

evenementenlocatie

De Bazement

De BaZement is dé place to be voor gezellige, bruisende feestjes! Of je nu een zakelijke bijeenkomst of een privéfeest wilt organiseren, hier kan het allemaal! Verjaardagen, eindfeesten, techno feestjes, kinderfeestjes, jouw evenement – alles is mogelijk in deze veelzijdige ruimte!

Capaciteit:

Meer informatie over onze catering opties?

Let's Talk

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur