Z

Events By Eliza

Roaring twenties

A little party never killed nobody

Een Roaring Twenties Feest op locatie met alles erop en eraan!

Herbeleef de jaren ’20, een tijd waarin overvloedig werd gefeest om het goede leven te vieren. Ze hadden maar één verlangen: dansen en feesten op extravagante parties met live jazzmuziek. En dat is precies de sfeer die we creëren in onze Roaring Twenties Party!

Verwacht (live)muziek en prachtige kostuums! Laat de heren stralen in hun meest elegante pakken en de dames in schitterende jurken. Een themafeest vol met bolhoedjes, parelkettingen, boas, en gasten die de charleston dansen. Onze stijlvolle decoratie maakt het plaatje compleet voor een onvergetelijke reis terug in de tijd!

278532045_5178422618844774_4034397608400354769_n
277817478_5178423115511391_2565896162946777421_n
277813557_5178422692178100_8625120384597919533_n
277817790_5178422398844796_1909307184185530514_n

Get ready for a roaring good time

een voorproefje van hoe jullie Roaring Twenties Party op locatie eruit kan zien:

11:00 - Opbouw

Samen duiken we terug in de bruisende jaren '20! Om dat te doen, beginnen we met het transformeren van de ruimte met ballonnen, slingers, veren en nog veel meer feestelijke versieringen, heerlijk over de top!

17:00 - Ontvangst

Op dit moment straalt de locatie helemaal in de stijl van The Great Gatsby. De allereerste gasten stappen binnen, elegant gekleed in hun mooiste pakken of jurken, en worden verwelkomd met een verrukkelijk drankje!

18:00 - Walking Dinner

Het feest begint officieel en we verwennen jullie met een heerlijk walking dinner. Dit is dé ultieme kans om veel collega's te ontmoeten en te spreken, terwijl jullie tegelijkertijd genieten van de smakelijke gerechten.

20:00 - Naar de Dansvloer

Terwijl het walking dinner langzaam tot zijn einde komt, begint het hoogtepunt van de avond. Het is tijd om de dansvloer te betreden en helemaal op te gaan in de muziek, dit alles terwijl je schittert in je prachtige outfit.

20:30 - Cocktailbar

Nadat je even hebt gedanst op de dansvloer, is het nu de perfecte tijd om de cocktailbar te bezoeken. Heft het glas met iedereen en toost op een geweldige avond!

00:00 - Afbouw

Na een geweldige avond sluiten we af met het allerlaatste nummer, en bedanken we iedereen voor de prachtige avond. De afbouw wordt meestal dezelfde avond nog gedaan of anders de volgende ochtend.

Step into the past, party in style

Feest als Gatsby

Groepsgrootte

20 tot 2000

Roaring Twenties pakket

Vanaf €39,95 excl. BTW p.p.

Tijdsduur

4 tot 8 uur

FAQs

Frequently Asked Questions

Wij regelen alles wat je maar kunt bedenken, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken! Van het versturen van enthousiaste uitnodigingen tot het verzorgen van de laatste drankjes, en van catering tot entertainment. Bij ons kun je terecht voor de volledige aankleding, opbouw, programma-invulling en afbouw van jouw themafeest. We hebben een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners, waaronder cateraars, cocktailshakers, barpersoneel, DJ's, bands, entertainers en decorbouwers. Noem het maar op! Daarnaast kunnen we jouw feest combineren met een workshop of een spannende spelshow. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je twijfels over de geschiktheid van jouw locatie? Geen zorgen! We komen graag langs om de ruimte te inspecteren en je een levendiger beeld te geven van de mogelijkheden. Denk je dat er niet genoeg ruimte is? Geen probleem! We kunnen een deel van het evenement buiten in een fantastische tent organiseren. Heb je nog geen specifieke locatie in gedachten? Maak je geen zorgen! We hebben partners verspreid door het hele land en kunnen ook voor jouw feest een perfecte locatie vinden.

Naast het feit dat je geen kosten voor een locatie hoeft te betalen, biedt het ook aantrekkelijke belastingvoordelen. Dankzij de werkkostenregeling hoef je geen belasting te betalen over consumpties en blijft de beschikbare vrije ruimte onaangetast. Bovendien geldt er een normbedrag van €3,35 per maaltijd voor maaltijden. Dit bedrag kun je zowel verrekenen met het salaris van de werknemer als onderbrengen als eindheffingsloon in de vrije ruimte. Kortom, een heleboel voordelen!

Ons standaardarrangement omvat alles wat je nodig hebt voor een geweldig feestje:
- Bier / alcoholvrij bier
- Rode en witte wijn
- Frisdranken en jus d'orange

Wil je liever wat meer keuze? Met ons uitgebreide drankenarrangement voegen we sterke dranken zoals wodka en Bacardi en verschillende speciaalbieren toe.

Heb je gasten die dol zijn op cocktails? Ons luxe arrangement voegt aan het uitgebreide arrangement een scala aan cocktails toe, zoals gin-tonics, cosmopolitans en dark & stormys.

Heb je specifieke wensen voor jouw feest? Aarzel niet om ze met ons te bespreken.

Natuurlijk! Voor elk themafeest bieden we geschikte cateringopties die je kunt reserveren. Of je nu kiest voor informele borrelhapjes, elegante amuses geserveerd op zilveren schalen, of een barbecuefeest met de BBQ-experts - we hebben het allemaal! Bespreek jouw voorkeuren met ons, en samen selecteren we de perfecte opties.

Absoluut! We staan volledig open voor jouw ideeën en suggesties. Elk themafeest is uniek, en dat is wat ons werk zo boeiend maakt! We streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen en jouw evenement perfect te maken. Bij Events By Eliza zijn we altijd enthousiast om iets bijzonders te creëren. Onze focus ligt op nauwgezette organisatie en maatwerk.

Bij het organiseren van een Roaring Twenties Party op locatie doorlopen we de volgende stappen met jouw persoonlijke partymanager:

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
2. We plannen een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen.
3. Na bespreking van al je wensen stellen we een op maat gemaakt voorstel op, inclusief een eventplan en prijsindicatie.
4. Als we groen licht krijgen, starten we met de voorbereidingen en houden je tijdens het proces regelmatig op de hoogte.
5. Tijdig ontvang je een draaiboek met alle details van het feest.
6. De dag van jouw onvergetelijke Roaring Twenties Party is aangebroken, en jouw persoonlijke partymanager zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Wij hebben er zin in, jij ook?!

Contact

let the party begin

Dit is wat wij voor jouw Roaring Twenties Party op locatie regelen

Wij zitten graag met jou aan tafel om jouw Roaring Twenties Party tot in de kleinste details uit te werken. Jouw ideeën zijn welkom, niets is ons te extravagant! Laat ons de organisatorische taken op ons nemen, zodat jij je kunt laten gaan op de dansvloer. We regelen alles, van entertainment en catering tot verlichting, geluid, decoratie en zelfs de afbouw.

 

Ons Roaring Twenties-pakket omvat:

 • Een toegewijde partymanager en onze enthousiaste eventmedewerkers
 • Dj en geluidsapparatuur 
 • Een overvloed aan Roaring Twenties-versieringen, inclusief veren, gouden en zwarte ballonnen, en slingers
 • Welkomsdrankje
 • Rode loper met afzetpalen
 • Sfeervolle verlichting.
 • Catering (Grazing table)
 • Bellenblaasmachine
 • Rookmachine
 • Drankspellen
 • Benodigde statafels met rokken en klaptafels

En het beste is dat dit pakket altijd personeel is! De kosten per persoon variëren afhankelijk van je groepsgrootte en andere wensen. Als voorbeeld, bij 100 personen bedragen de kosten €39,95 exclusief BTW per persoon. Wil je kosten besparen? Neem dan even contact op.

Maak je feest helemaal compleet met extra’s zoals:

 • Een fotogenieke fotohoek met professionele fotograaf
 • Casinotafels
 • Een cocktailbar
 • Polaroid foto’s
 • Een limousine
 • Drag Queen met show
 • Activiteit naar keuze
 • Artiesten, goochelaar, danseres
 • Dranken arrangement
 • Bedankje voor je gasten

 

Wil je weten wat jouw droomfeest kost? Vraag een offerte aan of geef ons een belletje, en we maken een berekening op basis van je groepsgrootte en wensen. En vergeet niet, alles is vrijblijvend! 😉

Meer activiteiten

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Z Eventz biedt je bijzondere & unieke evenementen. Check hier ons aanbod aan eventz.