Z

Events By Eliza

Piemels Pimpen

Paint the unexpected

Word een meesteres in het opvrolijken van mannelijke leden

Op zoek naar een heerlijk gek en uitbundige activiteit voor het vrijgezellenfeest van je lieve vriendin? Nou, zoek niet verder! Onze ‘Piemels Pimpen’ workshop belooft dan precies wat jullie zoeken. Kom als de wiedeweerga naar ons kantoor, waar we alles hebben omgetoverd tot een mooie, gezellige en feestelijke festiviteitenzone met een glittermuur voor de leukste foto’s, ballonnen, en een tafel waar je u tegen zegt. 

Jij hoeft echt helemaal niets te doen, behalve dan genieten met een grote G! Tijdens deze stiekem heerlijk hilarische workshop krijgen jullie de kans om het mannelijk lid van héél dichtbij te bestuderen, maar dan wel op een uiterst creatieve, gekke en heerlijk humoristische wijze!

Maak het feest nog spectaculairder door een van onze Drag Queens te laten hosten voor slechts 250 euro extra!

Unknown
img-9175-1170x996
img-5543-2000x1500

Last fling before the ring

een voorproefje van hoe jullie vrijgezellenfeest eruit kan zien:

Piemels Pimpen

Zodra je het welkomstdrankje in de hand hebt, gaan we aan de slag om de gipsen piemels om te toveren tot echte meesterwerken! Denk aan glitters, glans en de meest hilarische accessoires om je creativiteit de vrije loop te laten.

Borrels & Shots

Vanzelfsprekend nemen we tussen het pimpen van de piemels door hier en daar een shotje, en laten we die flessen prosecco ook gewoon op tafel staan. Want het is tenslotte feest!!!

Feestelijke Hapjes

Laat de zorgen varen en geniet met volle teugen van jullie gezellige avondje uit. We trakteren jullie op een overvloedige borrelplank, boordevol heerlijke versnaperingen, en een assortiment zoetigheden.

let the party begin

Fissa voor de Bride-to-Be

Groepsgrootte

4 tot 20

Vrijgezellenfeest pakket

€29,95 excl. BTW p.p

Tijdsduur

2 tot 3 uur

Add some fabulousness to your bash

Upgrade naar Drag Queen Extravaganza

Maak van jullie vrijgezellenfeest een absolute knaller door onze Piemels Pimpen workshop te upgraden met een vleugje glitter en een flinke dosis glamour! Kies je favoriete Drag Queen, en deze extravagante entertainer zal jullie leiden tijdens de workshop, zorgen voor een hilarische en kleurrijke ervaring die je nooit zult vergeten. Het wordt niet alleen een feest om te pimpen, maar vooral ook om in een deuk te liggen. Bereid je voor op een vrijgezellenfeest vol plezier, verf, en vooral veel gelach!

Maak jullie feest nog absurder door Drag Queen Ellen van Ellende bij te boeken voor €250 extra. Ze blijft de hele tijd bij jullie en maakt van jullie vrijgezellenfeest een krankzinnige ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden!

Of laat jullie feest heerlijk uit de hand lopen door Drag Jezze Jezzebel voor slechts €250 extra bij te boeken! Ze zal er de hele tijd bij zijn en van jullie vrijgezellenfeest een heerlijk gekke ervaring maken.

FAQs

Frequently Asked Questions

Laten we de boel op stelten zetten! We beginnen met een bruisende prosecco om de feestelijke sfeer te ontkurken. Dan krijgt iedereen een gipsen piemel, genoeg glitter en accessoires, en gaan we aan de slag. Uiteraard nemen we tussendoor nog een shotje (of twee), en daarna bekronen we de winnaar van de "Mooiste Piemel Prijs". Natuurlijk sluiten we af met een laatste shotje of borrel om het feest hier te beëindigen. Als jullie de deur uitstappen, bevinden jullie je meteen in het centrum van Leeuwarden om flink te gaan stappen!!! 🥂

Natuurlijk! Voor elk feest bieden we geschikte cateringopties die je kunt reserveren. Of je nu kiest voor informele borrelhapjes, elegante amuses geserveerd op zilveren schalen we hebben het allemaal! Bespreek jouw voorkeuren met ons, en samen selecteren we de perfecte opties.

Ons standaardarrangement omvat alles wat je nodig hebt voor een geweldig feestje:
- Bier / alcoholvrij bier
- Rode en witte wijn
- Frisdranken en jus d'orange

Wil je liever wat meer keuze? Met ons uitgebreide drankenarrangement voegen we sterke dranken zoals wodka en Bacardi en verschillende speciaalbieren toe.

Heb je gasten die dol zijn op cocktails? Ons luxe arrangement voegt aan het uitgebreide arrangement een scala aan cocktails toe, zoals gin-tonics, cosmopolitans en dark & stormys.

Heb je specifieke wensen voor jouw feest? Aarzel niet om ze met ons te bespreken.

Bij het organiseren van een Vrijgezellenfeestbij ons op locatie doorlopen we de volgende stappen met jouw persoonlijke partymanager:

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
2. We plannen een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen.
3. Na bespreking van al je wensen stellen we een op maat gemaakt voorstel op, inclusief een eventplan en prijsindicatie.
4. Als we groen licht krijgen, starten we met de voorbereidingen en houden je tijdens het proces regelmatig op de hoogte.
5. Tijdig ontvang je een draaiboek met alle details van het feest.
6. De dag van jouw onvergetelijke vrijgezellenfeest is aangebroken, en jouw persoonlijke partymanager zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Wij hebben er zin in, jij ook?!

Absoluut! We staan volledig open voor jouw ideeën en suggesties. Elk themafeest is uniek, en dat is wat ons werk zo boeiend maakt! We streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen en jouw evenement perfect te maken. Bij Events By Eliza zijn we altijd enthousiast om iets bijzonders te creëren. Onze focus ligt op nauwgezette organisatie en maatwerk.

Naast het feit dat je geen kosten voor een locatie hoeft te betalen, biedt het ook aantrekkelijke belastingvoordelen. Dankzij de werkkostenregeling hoef je geen belasting te betalen over consumpties en blijft de beschikbare vrije ruimte onaangetast. Bovendien geldt er een normbedrag van €3,35 per maaltijd voor maaltijden. Dit bedrag kun je zowel verrekenen met het salaris van de werknemer als onderbrengen als eindheffingsloon in de vrije ruimte. Kortom, een heleboel voordelen!

Contact

Meer activiteiten

Founder of Z

Eliza van Houten

Het is leuk om verwachtingen te wekken, maar ze overtreffen is de ware uitdaging! Dat kan alleen als je de moed hebt om de lat hoog te leggen en de kennis om die belofte waar te maken, want dat is de kern van een evenement.

Wij durven om dingen te realiseren waar anderen slechts van durven te dromen. Hierin ligt het verschil tussen ‘ja, het was wel leuk’ en ‘het was f*cking geweldig!!!’.

Z bezit het vermogen om die verbinding te leggen. Samen met mijn team brengen we een unieke mix van ervaring, expertise, ambitie, durf en energie!

Our team and amazing acts

Meet Our Event Creators Team

BeautyPlus_20240317112149603_save

Eliza van Houten

saskia

Saskia Klaver

WhatsApp Image 2024-01-03 at 19.20.25

Angela Baar

ingrid

Ingrid Mulder

342736615_264428219491133_6135041887688336987_n

Firefly Entertainment

126899268_10215180120294730_2304936413586245800_n

Miranda Maat

116914396_10224574533976216_8583395854103186384_n

Janneke Schotanus

All hallows eve. woman in witch costume

Lotte Beth

Unknown

Ellen van Ellende

WhatsApp Image 2024-01-05 at 16.35.52-2

Jezze Jezzebel

Get in touch

Let's Talk About Your Event

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Z Eventz biedt je bijzondere & unieke evenementen. Check hier ons aanbod aan eventz.