EVENTZ & EVENTSTYLING

Welkom bij Z Eventz, jouw partner in het realiseren van onvergetelijke evenementen! Of je nu een intieme bruiloft, een grootschalig bedrijfsfeest of een speciale verjaardagsviering plant, bij Z zijn we gepassioneerd om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Over Z Eventz

Z is ontstaan uit een diepgewortelde liefde voor het organiseren van bijzondere gebeurtenissen. Eliza van Houten, onze oprichtster en creatieve kracht achter het bedrijf, heeft jarenlange ervaring in het plannen en coördineren van evenementen van allerlei soorten en groottes. Haar toewijding aan detail, oog voor design en organisatorische vaardigheden maken Z de ideale keuze voor iedereen die streeft naar een onvergetelijke ervaring.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Z begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom werken we nauw samen met jou om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu al een concreet idee hebt of nog in de beginfase van planning verkeert, ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Onze diensten omvatten:

  1. Evenementenplanning: Of het nu gaat om een huwelijksreceptie, een jubileumfeest of een bedrijfsevenement, wij nemen de stress van de planning uit handen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
  2. Decoratie en Styling: Onze getalenteerde ontwerpers helpen bij het creëren van een sfeer die perfect past bij jouw evenement, met oog voor detail en esthetiek.
  3. Leverancierscoördinatie: Wij werken samen met de beste leveranciers in de branche en zorgen voor naadloze samenwerking om jouw evenement tot een succes te maken.
  4. Budgetbeheer: We begrijpen dat budgetten belangrijk zijn, en we zorgen ervoor dat je het meeste haalt uit elk beschikbaar budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
  5. Dag-van-coördinatie: Op de dag zelf nemen wij alle zorgen uit handen, zodat jij kunt genieten van je evenement zonder je druk te hoeven maken over de logistiek.

Waarom kiezen voor Z Eventz?

  • Persoonlijke aandacht: Bij Z draait alles om jou. We luisteren naar jouw wensen en zetten ons in om ze te vervullen, en zelfs te overtreffen.
  • Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in de evenementenindustrie kunnen we vertrouwen op een solide netwerk van leveranciers en professionals om jouw evenement tot een succes te maken.
  • Creativiteit en innovatie: Ons team blijft op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën om jouw evenement te voorzien van de nieuwste ideeën en concepten.
  • Stressvrij genieten: We begrijpen dat het plannen van evenementen stressvol kan zijn. Laat ons het werk doen, zodat jij kunt ontspannen en genieten van je speciale dag.

Neem contact met ons op

Bij Z staan we klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het plannen van jouw volgende evenement. Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw speciale dag een onvergetelijke herinnering wordt!

Volg onze blog voor meer inspiratie, tips en verhalen over onze prachtige evenementen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw evenement tot leven te brengen bij Z!

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur