Z

Halloween

Spirits await, let’s celebrate

Een spooky Halloween

Laat je evenement omtoveren tot een griezelig festijn en bezorg je gasten of medewerkers een avond die ze nooit zullen vergeten. 

Wij zorgen voor de decoratie, een fantastische DJ en, natuurlijk, griezelige hapjes of een uitgebreid cateringaanbod – allemaal met een Halloween-thema! Ben je klaar voor een Halloween Party?

392890014_6864559693650864_1505507058073980133_n
Cocktail for the Holiday Halloween
halloween
Karaoke show at the halloween party

Get ready for a spooky  good time

Voorproefje van hoe jullie Halloween Feest eruit kan zien:

11:00 - Opbouw

We transformeren jouw locatie in een angstaanjagende plek. Een geweldige Halloween Party vereist indrukwekkende decoraties. We brengen spinnenwebben, skeletten, pompoenen en nog veel meer mee om de ruimte in te richten.

17:00 - Ontvangst

Gasten worden begroet door huiveringwekkende acteurs, wat meteen voor de broodnodige spanning zorgt! Het feest kan nu van start gaan.

18:00 - Walking Dinner

Op zoek naar wat waanzinnig lekkers om even aan de griezels te ontsnappen? Geen zorgen, we hebben een overvloed aan gekke Halloween-hapjes en toverdrankjes voor jullie gasten klaarstaan!

20:00 - Naar de Dansvloer

Het is (altijd) tijd om te feesten! De DJ start de muziek en geleidelijk aan begeeft iedereen zich naar de dansvloer. Ben je klaar om helemaal los te gaan in jouw angstaanjagende outfit?

20:30 - Toverdrankjes

Betover je smaakpapillen met onze magische toverdrankjes aan de bar! Laat je verrassen terwijl we mysterieuze rook en fascinerende smaken combineren voor een onvergetelijke Halloween-ervaring. Durf jij het te proberen?

00:00 - Afbouw

Het leukste feest van het jaar kan helaas niet voor altijd doorgaan, maar maak je geen zorgen. De fotograaf heeft toffe foto's genomen zodat je er later met plezier naar kunt terugkijken. De afbouw wordt meestal dezelfde avond nog gedaan of anders de volgende ochtend.

let the party begin

Trick or treat

Groepsgrootte

20 tot 2000

Halloween pakket

Vanaf €44,50 excl. BTW p.p.

Tijdsduur

4 tot 8 uur

FAQs

Frequently Asked Questions

Wij regelen alles wat je maar kunt bedenken, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken! Van het versturen van enthousiaste uitnodigingen tot het verzorgen van de laatste drankjes, en van catering tot entertainment. Bij ons kun je terecht voor de volledige aankleding, opbouw, programma-invulling en afbouw van jouw themafeest. We hebben een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners, waaronder cateraars, cocktailshakers, barpersoneel, DJ's, bands, entertainers en decorbouwers. Noem het maar op! Daarnaast kunnen we jouw feest combineren met een workshop of een spannende spelshow. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Natuurlijk! Voor elk themafeest bieden we geschikte cateringopties die je kunt reserveren. Of je nu kiest voor informele borrelhapjes, elegante amuses geserveerd op zilveren schalen, of een barbecuefeest met de BBQ-experts - we hebben het allemaal! Bespreek jouw voorkeuren met ons, en samen selecteren we de perfecte opties.

Ons standaardarrangement omvat alles wat je nodig hebt voor een geweldig feestje:
- Bier / alcoholvrij bier
- Rode en witte wijn
- Frisdranken en jus d'orange

Wil je liever wat meer keuze? Met ons uitgebreide drankenarrangement voegen we sterke dranken zoals wodka en Bacardi en verschillende speciaalbieren toe.

Heb je gasten die dol zijn op cocktails? Ons luxe arrangement voegt aan het uitgebreide arrangement een scala aan cocktails toe, zoals gin-tonics, cosmopolitans en dark & stormys.

Heb je specifieke wensen voor jouw feest? Aarzel niet om ze met ons te bespreken.

Heb je twijfels over de geschiktheid van jouw locatie? Geen zorgen! We komen graag langs om de ruimte te inspecteren en je een levendiger beeld te geven van de mogelijkheden. Denk je dat er niet genoeg ruimte is? Geen probleem! We kunnen een deel van het evenement buiten in een fantastische tent organiseren. Heb je nog geen specifieke locatie in gedachten? Maak je geen zorgen! We hebben partners verspreid door het hele land en kunnen ook voor jouw feest een perfecte locatie vinden.

Bij het organiseren van een Halloween feest op locatie doorlopen we de volgende stappen met jouw persoonlijke partymanager:

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
2. We plannen een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen.
3. Na bespreking van al je wensen stellen we een op maat gemaakt voorstel op, inclusief een eventplan en prijsindicatie.
4. Als we groen licht krijgen, starten we met de voorbereidingen en houden je tijdens het proces regelmatig op de hoogte.
5. Tijdig ontvang je een draaiboek met alle details van het feest.
6. De dag van jouw onvergetelijke Black & Gold Party is aangebroken, en jouw persoonlijke partymanager zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Wij hebben er zin in, jij ook?!

Absoluut! We staan volledig open voor jouw ideeën en suggesties. Elk themafeest is uniek, en dat is wat ons werk zo boeiend maakt! We streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen en jouw evenement perfect te maken. Bij Events By Eliza zijn we altijd enthousiast om iets bijzonders te creëren. Onze focus ligt op nauwgezette organisatie en maatwerk.

Naast het feit dat je geen kosten voor een locatie hoeft te betalen, biedt het ook aantrekkelijke belastingvoordelen. Dankzij de werkkostenregeling hoef je geen belasting te betalen over consumpties en blijft de beschikbare vrije ruimte onaangetast. Bovendien geldt er een normbedrag van €3,35 per maaltijd voor maaltijden. Dit bedrag kun je zowel verrekenen met het salaris van de werknemer als onderbrengen als eindheffingsloon in de vrije ruimte. Kortom, een heleboel voordelen!

Contact

let the party begin

Wij regelen jouw Halloween Party

Bij ons bepaal jij hoe angstaanjagend je jouw Halloween Party wilt maken. Wil je huiveringwekkende acteurs inhuren om je gasten de kriebels te bezorgen? Of misschien een schminkartiest om onvoorbereide gasten ter plekke om te toveren? Wat dacht je van een pompoen snijwedstrijd? En vergeet niet om het allemaal vast te leggen met een aftermovie. Er zijn tal van opties om jouw evenement te laten opvallen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Ons Halloween Party-pakket omvat:

 • Een partymanager en onze enthousiaste evenementmedewerkers.
 • Halloween decoraties (spinnenwebben, pompoenen, skeletten en veel meer).
 • Sfeerverlichting en LED-kaarsjes.
 • Een rookmachine.
 • Een standaard drankenarrangement (3 uur).
 • Benodigde statafels met rokken en klaptafels

Dit pakket is altijd inclusief dranken en personeel! De kosten per persoon variëren afhankelijk van de groepsgrootte en jouw overige wensen. Als voorbeeld, bij 100 personen bedragen de kosten €44,50 excl. BTW per persoon. Wil je geld besparen? Laat je eigen bar-talenten schitteren!

Maak jouw feest helemaal compleet met:

 • Licht- en geluidsapparatuur inclusief DJ.
 • Halloween verklede acteurs.
 • Een pompoen snijwedstrijd.
 • Een fotogenieke hoek met fotograaf.
 • Een foodtruck.
 • Een schminkartiest.

Wil je weten wat jouw ideale feest gaat kosten? Vraag een offerte aan of geef ons een belletje, en wij maken een berekening op basis van jouw groepsgrootte en wensen. En oh ja, hebben we al gezegd dat alles vrijblijvend is? 😉

Meer activiteiten

Founder of Z

Eliza van Houten

Het is leuk om verwachtingen te wekken, maar ze overtreffen is de ware uitdaging! Dat kan alleen als je de moed hebt om de lat hoog te leggen en de kennis om die belofte waar te maken, want dat is de kern van een evenement.

Wij durven om dingen te realiseren waar anderen slechts van durven te dromen. Hierin ligt het verschil tussen ‘ja, het was wel leuk’ en ‘het was f*cking geweldig!!!’.

Z bezit het vermogen om die verbinding te leggen. Samen met mijn team brengen we een unieke mix van ervaring, expertise, ambitie, durf en energie!

Our team and amazing acts

Meet Our Event Creators Team

BeautyPlus_20240317112149603_save

Eliza van Houten

saskia

Saskia Klaver

WhatsApp Image 2024-01-03 at 19.20.25

Angela Baar

ingrid

Ingrid Mulder

342736615_264428219491133_6135041887688336987_n

Firefly Entertainment

126899268_10215180120294730_2304936413586245800_n

Miranda Maat

116914396_10224574533976216_8583395854103186384_n

Janneke Schotanus

All hallows eve. woman in witch costume

Lotte Beth

Unknown

Ellen van Ellende

WhatsApp Image 2024-01-05 at 16.35.52-2

Jezze Jezzebel

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Check hier ons programma!