Z

Events By Eliza

Gemaskerde bal

Masked Elegance Unleashed

Een luxe en stijlvolle ervaring

Wandel over de rode loper, geniet van heerlijke daiquiris en negronis, proef culinaire amuses tijdens een walking dinner, en laat je collega’s verwonderen door een mysterieuze goochelaar. 

Betreed de locatie met ontvangst door burlesque danseressen, geniet van live muziek en weelderige decoraties die je voor even doen vergeten dat je in Nederland bent. Voor een onvergetelijk bedrijfsfeest in stijl, trek je beste pak of galajurk aan en organiseer een betoverend gemaskerd bal!

Carnival party. Mask, confetti and serpentines on wooden background
Happy caucasian woman in mask blowing glitter on the dancefloor at a party in a nightclub
happy multicultural couple in carnival masks for new year party
Two happy caucasian female friends in masks dancing and drinking champagne at a party in a nightclub

Get ready for a good time

Voorproefje van hoe jullie Black & Gold Party eruit kan zien:

11:00 - Opbouw

We beginnen we met het transformeren van de ruimte met ballonnen, slingers, veren en nog veel meer feestelijke versieringen, heerlijk over de top en allemaal in de kleuren naar jouw wens.

17:00 - Ontvangst

Op dit moment straalt de locatie helemaal in stijl. De allereerste gasten stappen binnen, elegant gekleed in hun mooiste pakken of jurken en worden verwelkomd met een heerlijke prosecco.

18:00 - Walking Dinner

Het feest begint officieel en we verwennen jullie met een heerlijk walking dinner. Dit is dé ultieme kans om veel collega's te ontmoeten en te spreken, terwijl jullie tegelijkertijd genieten van de smakelijke gerechten.

20:00 - Naar de Dansvloer

Terwijl het walking dinner langzaam tot zijn einde komt, begint het hoogtepunt van de avond. Het is tijd om de dansvloer te betreden en helemaal op te gaan in de muziek, dit alles terwijl je schittert in je prachtige outfit.

20:30 - Cocktailbar

Nadat je even hebt gedanst op de dansvloer, is het nu de perfecte tijd om de cocktailbar te bezoeken. Heft het glas met iedereen en toost op een geweldige avond!

00:00 - Afbouw

Na een geweldige avond sluiten we af met het allerlaatste nummer, en bedanken we iedereen voor de prachtige avond. De afbouw wordt meestal dezelfde avond nog gedaan of anders de volgende ochtend.

let the party begin

Een Betoverend Bal

Groepsgrootte

20 tot 2000

Gemaskerd Bal pakket

Vanaf €44,50 excl. BTW p.p.

Tijdsduur

4 tot 8 uur

FAQs

Frequently Asked Questions

Wij regelen alles wat je maar kunt bedenken, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken! Van het versturen van enthousiaste uitnodigingen tot het verzorgen van de laatste drankjes, en van catering tot entertainment. Bij ons kun je terecht voor de volledige aankleding, opbouw, programma-invulling en afbouw van jouw themafeest. We hebben een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners, waaronder cateraars, cocktailshakers, barpersoneel, DJ's, bands, entertainers en decorbouwers. Noem het maar op! Daarnaast kunnen we jouw feest combineren met een workshop of een spannende spelshow. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Natuurlijk! Voor elk themafeest bieden we geschikte cateringopties die je kunt reserveren. Of je nu kiest voor informele borrelhapjes, elegante amuses geserveerd op zilveren schalen, of een barbecuefeest met de BBQ-experts - we hebben het allemaal! Bespreek jouw voorkeuren met ons, en samen selecteren we de perfecte opties.

Ons standaardarrangement omvat alles wat je nodig hebt voor een geweldig feestje:
- Bier / alcoholvrij bier
- Rode en witte wijn
- Frisdranken en jus d'orange

Wil je liever wat meer keuze? Met ons uitgebreide drankenarrangement voegen we sterke dranken zoals wodka en Bacardi en verschillende speciaalbieren toe.

Heb je gasten die dol zijn op cocktails? Ons luxe arrangement voegt aan het uitgebreide arrangement een scala aan cocktails toe, zoals gin-tonics, cosmopolitans en dark & stormys.

Heb je specifieke wensen voor jouw feest? Aarzel niet om ze met ons te bespreken.

Heb je twijfels over de geschiktheid van jouw locatie? Geen zorgen! We komen graag langs om de ruimte te inspecteren en je een levendiger beeld te geven van de mogelijkheden. Denk je dat er niet genoeg ruimte is? Geen probleem! We kunnen een deel van het evenement buiten in een fantastische tent organiseren. Heb je nog geen specifieke locatie in gedachten? Maak je geen zorgen! We hebben partners verspreid door het hele land en kunnen ook voor jouw feest een perfecte locatie vinden.

Bij het organiseren van een Gemaskerd Bal op locatie doorlopen we de volgende stappen met jouw persoonlijke partymanager:

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
2. We plannen een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen.
3. Na bespreking van al je wensen stellen we een op maat gemaakt voorstel op, inclusief een eventplan en prijsindicatie.
4. Als we groen licht krijgen, starten we met de voorbereidingen en houden je tijdens het proces regelmatig op de hoogte.
5. Tijdig ontvang je een draaiboek met alle details van het feest.
6. De dag van jouw onvergetelijke Black & Gold Party is aangebroken, en jouw persoonlijke partymanager zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Wij hebben er zin in, jij ook?!

Absoluut! We staan volledig open voor jouw ideeën en suggesties. Elk themafeest is uniek, en dat is wat ons werk zo boeiend maakt! We streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen en jouw evenement perfect te maken. Bij Events By Eliza zijn we altijd enthousiast om iets bijzonders te creëren. Onze focus ligt op nauwgezette organisatie en maatwerk.

Naast het feit dat je geen kosten voor een locatie hoeft te betalen, biedt het ook aantrekkelijke belastingvoordelen. Dankzij de werkkostenregeling hoef je geen belasting te betalen over consumpties en blijft de beschikbare vrije ruimte onaangetast. Bovendien geldt er een normbedrag van €3,35 per maaltijd voor maaltijden. Dit bedrag kun je zowel verrekenen met het salaris van de werknemer als onderbrengen als eindheffingsloon in de vrije ruimte. Kortom, een heleboel voordelen!

Contact

let the party begin

Wij Regelen Jouw Luxe Gemaskerde Bal

Stap in een wereld vol elegantie en mysterie tijdens jouw gemaskerde feest, georganiseerd door ons. Het niet weten wie er achter het masker schuilt, biedt een unieke kans om jouw collega’s op een andere manier te leren kennen. Bovendien is een gemaskerd bal de perfecte gelegenheid om jezelf te transformeren in een extravagante outfit. Het is het meest verfijnde themafeest dat je kunt bedenken!

Ons Gemaskerde Bal Pakket omvat:

 • Een partymanager en onze enthousiaste evenementmedewerker(s).
 • Stijlvolle decoraties, waaronder zwarte, gouden en witte ballonnen en slingers, verenboeketten en gouden gordijnen.
 • Sfeervolle verlichting.
 • Een standaard drankenarrangement (3 uur).
 • Benodigde statafels met rokken en klaptafels

Dit pakket is altijd inclusief dranken en personeel! De kosten per persoon variëren afhankelijk van de groepsgrootte en jouw overige wensen. Als voorbeeld, bij 100 personen bedragen de kosten €44,50 excl. BTW per persoon. Wil je geld besparen? Zet je eigen bartalenten in!

Maak jouw feest helemaal compleet met:
 • Een passende fotostand met fotograaf.
 • Een live band.
 • Een saxofonist.
 • Een goochelaar met verbluffende trucs.
 • Burlesque danseressen.
 • Een chique diner.
 • Een cocktailbar.
Wil je weten wat jouw ideale feest gaat kosten? Vraag een offerte aan of bel ons, en wij maken een berekening op basis van jouw groepsgrootte en wensen. En het beste nieuws is dat alles vrijblijvend is! 😉

Meer activiteiten

Founder of Z

Eliza van Houten

Het is leuk om verwachtingen te wekken, maar ze overtreffen is de ware uitdaging! Dat kan alleen als je de moed hebt om de lat hoog te leggen en de kennis om die belofte waar te maken, want dat is de kern van een evenement.

Wij durven om dingen te realiseren waar anderen slechts van durven te dromen. Hierin ligt het verschil tussen ‘ja, het was wel leuk’ en ‘het was f*cking geweldig!!!’.

Z bezit het vermogen om die verbinding te leggen. Samen met mijn team brengen we een unieke mix van ervaring, expertise, ambitie, durf en energie!

Our team and amazing acts

Meet Our Event Creators Team

BeautyPlus_20240317112149603_save

Eliza van Houten

saskia

Saskia Klaver

WhatsApp Image 2024-01-03 at 19.20.25

Angela Baar

ingrid

Ingrid Mulder

342736615_264428219491133_6135041887688336987_n

Firefly Entertainment

126899268_10215180120294730_2304936413586245800_n

Miranda Maat

116914396_10224574533976216_8583395854103186384_n

Janneke Schotanus

All hallows eve. woman in witch costume

Lotte Beth

Unknown

Ellen van Ellende

WhatsApp Image 2024-01-05 at 16.35.52-2

Jezze Jezzebel

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Z Eventz biedt je bijzondere & unieke evenementen. Check hier ons aanbod aan eventz.