Z

Events By Eliza

Ladies Night: Bingo, Magic Mike, Drag Queen & Afterparty (SOLD OUT)

maart 16, 2024
Club Fizz Leeuwarden

Ladies Night: Bingo, Magic Mike, Drag Queen & Afterparty (SOLD OUT)

Club Fizz Leeuwarden

Ladies Night: Bingo, Magic Mike, Drag Queen, Gold & Glitters & Afterpartyyyy ⚡️

IT’S RAINING MEN ???? Want op zaterdag 16 maart kunnen jullie genieten van een MAGIC MIKE NIGHT tijdens onze Ladies Night bingo, waar niemand minder dan de fantastische Drag Queen Ellen van Ellende de avond leidt als onze stralende presentatrice!

Loop over de rode loper in je mooiste glitter-dress en krijg bij de entree een glas prosecco in je handen gedrukt. Je tafel? Overladen met de meest waanzinnige versieringen, waardoor de setting een onvergetelijk feestje belooft!

Onze special guest, Drag Queen Ellen van Ellende, slingert de Bling Blingo ballen in het rond en onze Mikes trakteren jullie op een Magic Mike-show die jullie ademloos achterlaat.  (No worries, jij bepaalt vooraf met een gekleurde sticker hoe ver ze van je vandaan moeten blijven – houd die persoonlijke ruimte in toom, mensen!) 😉 Na het bingo-spektakel knalt er een DJ op voor een afterpartyyyy!

Bestel je tickets op www.byeliza.nl. Doe het wel vooraf, want dan weet ik hoeveel mooie tafels ik mag gaan inrichten en klaarzetten.

Voor €27,50 heb je een avond met hartkloppingen, rode loper, good vibes, magic mike shows, prosecco, de kans op waanzinnige prijzen, een DJ, een avondje dansen en een ruimte die zó prachtig versierd is dat het gewoon de avond maakt!

Maak je klaar om te shinen in GLITTER, te gieren van het lachen, op vele hartkloppingen, prijzen te winnen en de dansvloer te veroveren op de Ladies Night – waar elegantie en totale gekte één worden!

Ladies, do you believe in magic? Mis dit feest dan niet! ????

www.byeliza.nl

▲ Ladies Night Bling Blingo
▲ Club Fizz Leeuwarden
▲ Zaterdag 16 maart 2024
▲ 19:00 tot 02:00 uur

????????????????????????????

➜ byeliza.nl/event/ladies-night-magic-mike-night

Meer info vind je op www.byeliza.nl

Evenement Tags :

Get your tickets

 27,50

Uitverkocht

Georganiseerd door Z

Nieuwsgierig, energiek en altijd op zoek naar de volgende creatieve uitdaging! Als enthousiaste evenementenorganisatie hebben wij een passie voor het creëren van onvergetelijke momenten.

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Z Eventz biedt je bijzondere & unieke evenementen. Check hier ons aanbod aan eventz.