Z

bedrijfsfeest

Celebrating success

Z

Z staat klaar om het meest spectaculaire evenement ooit te organiseren. We hebben al talloze succesvolle feesten op onze naam staan, of het nu om grote of kleine bijeenkomsten gaat. Laat ons team herinnering creëren die jullie nog lang zal bijblijven!

Successen Vieren

Een personeelsfeest organiseren is niet alleen leuk, het versterkt ook de banden. Successen vieren, uitdagingen overwinnen en waardering uitspreken – dit alles zorgt voor gemotiveerde medewerkers en sterke teams.

Thema Feesten

Laat je gasten zich helemaal onderdompelen in de sfeer. Denk aan ons adembenemende Great Gatsby themafeest, waarbij iedereen zijn meest glamoureuze parelkettingen tevoorschijn kan toveren.

Activiteiten

We hebben een scala aan leuke opties om jouw evenement onvergetelijk te maken. Denk aan een casinotafel met een ervaren croupier, betoverende acts van een tafelgoochelaar en verrukkelijke proeverijen.

cheers to success

extra
bijzonder
met
Z

Een geslaagd personeelsfeest draait om de juiste mix van elementen. Bij ons draait het om de perfecte evenementenlocatie, verrassende acts en entertainment, leuke activiteiten, indrukwekkende technologie en prachtige styling. Bij Z staan we klaar om je te adviseren bij het samenstellen van het ideale programma voor jouw evenement.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de evenementenindustrie hebben we een breed netwerk opgebouwd, waardoor we in staat zijn een indrukwekkende line-up samen te stellen en een inhoudelijk sterk programma te bieden. Z neemt zelf de styling van het evenement voor haar rekening, wat betekent dat we volledige controle hebben over de regie van jouw bedrijfsfeest. Ons team van event stylisten en creatievelingen transformeert jouw evenement in een nieuwe wereld.

Your party venue

Een Spectaculair Personeelsfeest

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Check hier ons programma!