Z

Events By Eliza

Locaties

De thuisbasis

Club Fizz

Fizz, gevestigd in het levendige hart van Leeuwarden, bruist van mogelijkheden! Daarom is dit dé perfecte plek voor diverse evenementen, zakelijke bijeenkomsten, feesten en borrels.

Dankzij deze centrale locatie en handige parkeergelegenheid naast de deur, vinden we dit een moeiteloze bestemming voor al jouw gasten. Laat het feest beginnen!

carillonsuite-3
fizz-1_1765805725
fizz-1
studioz-3

Other venues

Ontdek Onze Diverse Evenementenlocaties

Prinsentuin, Leeuwarden

Stadse elegantie

Leeuwarden

De Koperen Tuin

Bij De Koperen Tuin bevind je je in de stad, en toch lijkt het alsof je er even helemaal uit bent. Geniet van heerlijke lunches en maak van je speciale gelegenheden zoals feesten, vergaderingen en trouwerijen een onvergetelijke ervaring.

RUITERSKWARTIER, LEEUWARDEN

Pop, Cultuur, en Meer

Leeuwarden

De Neushoorn

Neushoorn is een unieke smeltkroes waar popcultuur, educatie en culturele creaties samensmelten. Hier vind je twee geweldige concertzalen, een gezellig café, talloze ruimte-opties en ultramoderne licht- en geluidsvoorzieningen!

Lisserweg, Lisserbroek

Natuur en cultuur ineen.

Lisserbroek

Landgoed de Olmenhorst

In het hart van de Haarlemmermeer, tussen Den Haag en Amsterdam, ligt Landgoed de Olmenhorst, een betoverende oase van rust. Hier strekken zich 31 hectaren uit met biologische appel- en perenboomgaarden, historische gebouwen en kunstzinnige ateliers.

What We Do

Ontdek Onze Op Maat Gemaakte Diensten

Thema Feesten

Bij Events By Eliza maken we van jouw themafeest een onvergetelijke ervaring. Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Bruiloft

Laat ons jouw droombruiloft tot leven brengen - perfectie in elk detail. Jouw liefdesverhaal verdient een onvergetelijke viering!

Personeelsfeest

Breng je team samen voor een onvergetelijk personeelsfeest vol plezier, lachen en verbinding. Het feest van het jaar begint hier!

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een heerlijk gek en uitbundige activiteit voor het vrijgezellenfeest van je vriendin? Ga voor 'Piemels Pimpen'.

Kinderfeest

Laat ons jouw kinderfeestje magisch maken met plezier, verrassingen en onvergetelijke herinneringen! Jouw feest, onze zorg.

Privat Dining

Ontdek de magie van privé dineren: intiem, culinair genot en onvergetelijke momenten in een exclusieve setting.

Get in touch

Let's Talk About Your Event

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur

Check our Eventz

Z Eventz biedt je bijzondere & unieke evenementen. Check hier ons aanbod aan eventz.