EVENTZ & EVENTSTYLING

Work Studio

Z Work Studio

Op zoek naar een inspirerende werkplek

én een waardevol netwerk?

Z Work Studio is dé ultieme co-working hotspot voor creatieve, gelijkgestemde professionals en ondernemers in Leeuwarden! Hier komen productiviteit en creativiteit samen in een inspirerende omgeving middenin het centrum. Bij ons vind je de perfecte setting om jouw creatieve projecten tot leven te brengen en samenwerking en groei te stimuleren. Onze work studio is daarom perfect voor bijvoorbeeld een fotograaf, webdesigner, grafisch vormgever, content creator, interieurstylist of  een andere soort creatieveling. 

Z Eventz Workspace
Z Eventz Workspace
Z Eventz Workspace
Z Eventz Workspace

Superflex

€ 100,-

Flex

€ 150,-

fulltime

€ 250,-

Alle prijzen zijn per maand en exclusief 21% BTW. 

Get to know us week

Try Out

€ 50,-

We snappen dat een hele maand een grote stap kan lijken. Daarom bieden we je graag de mogelijkheid om de eerste week zonder contract voor slechts 50 euro uit te proberen! Bevalt het niet? Geen enkel probleem. Ben je helemaal enthousiast? Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt! Yes, dan heten we jou meer dan welkom in onze Z Community!

Z gebouw

Locatie met een verhaal

Het Z-gebouw, gebouwd in 1964 door de creatieve rijksbouwmeester Jo Vegter, heeft een geweldige geschiedenis! Ooit was het een waterleidinggebouw en werd het zelfs verkozen tot het ‘lelijkste gebouw van Leeuwarden’. Maar dat ging alleen over de buitenkant! Binnen deze muren vond een van de meest legendarische momenten plaats toen de rayonhoofden in 1996 en 1997 samenkwamen en de beroemde woorden “it giet oan!” uitspraken.

In de vroege jaren 2000 werd het gebouw gebruikt als een verlengstuk van de rechtbank, nu onze buren! En toen, in november 2017, begon een nieuw hoofdstuk! Het gebouw herrees als een bruisend Grand Café met een zalencentrum, kantoren en flexplekken. Wat een ongelooflijke transformatie en een spannende nieuwe bestemming voor dit historische gebouw!

Z Work Studio

Hoe ziet een werkplek eruit?

Ons kantoor bevindt zich midden in het bruisende hart van Leeuwarden op de tweede etage van het Z gebouw aan het Zaailand 106. De locatie is omringd door knusse cafés en levendige eetgelegenheden waar je heerlijk kunt genieten van ontbijt, lunch of diner. Wil je zelf je lunch klaarmaken? Dan vind je de appie om de hoek!

Je gaat werken in een inspirerende omgeving met andere ondernemers die jouw ideeën en creativiteit wellicht een mooie impuls kunnen geven. De kantoorruimte is volledig ingericht, ontvangt veel daglicht, en koffie en thee is altijd gratis. Met maar liefst 14 flexibele werkplekken en vaste bureaus, is er meer dan genoeg plek.

Z Eventz Workspace
Z Eventz Workspace
IMG_9725
Z Eventz Workspace
In het Z gebouw zijn

o.a. gevestigd:

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur