EVENTZ & EVENTSTYLING

Cheers to you

Er is er een jarig, hoera hoera

Woohoo! Word jij of een familielid binnenkort 18, 30, 40 of 65? Of is het een ander magisch getal dat je op een spectaculaire manier wil vieren? Yes! Bij ons is alles mogelijk en alles mag! Voor die ene dag in het jaar mag je best eens flink uitpakken toch? Tijd om een dik vet verjaardagsfeest te organiseren bij jullie thuis, bij ons in Z, op een andere locatie of in een coole feesttent!

Wij zorgen ervoor dat de jarige en zijn of haar gasten een onvergetelijke tijd beleven. Of je nu droomt van een klassiek en stijlvol diner, een grootse themaparty of een knus feest voor een select groepje – wij zorgen ervoor dat je verjaardagsfeest helemaal past bij jouw wensen. Of bij wat wij denken dat je wensen zijn… Want hé, ook verrassingsfeesten zijn voor ons gesneden koek! Met Z Eventz wordt jouw verjaardagsfeest sowieso allesbehalve gewoon! 

Photo-18-5-19-3-34-46-pm-980x653
2024.02.17 - Ladies Night Bingo - Ykka de Jong-113
Event hall with white and purple balloons
Themed birthday party

Je verjaardag tot in de puntjes verzorgd

Zo organiseren wij je feestje

Ontwerp

Onze gezamenlijke reis begint met het ontwerp. Wij delen niet alleen onze ideeën, maar luisteren vooral heel goed naar jouw wensen. We kunnen bij ons in Z Leeuwarden afspreken om samen te brainstormen en de ideeën uit te werken!

Planning

We presenteren een persoonlijk, gedetailleerd plan. Ons team zorgt voor de locatie, eten en drinken, acts, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer.

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld. Het resultaat: een onvergetelijk dag!

De thuisbasis

Z Leeuwarden

Het Z gebouw,  gevestigd in het levendige hart van Leeuwarden, bruist van mogelijkheden! Daarom is dit dé perfecte plek voor diverse evenementen, zakelijke bijeenkomsten, feesten en borrels.

Dankzij deze centrale locatie en handige parkeergelegenheid naast de deur, vinden we dit een moeiteloze bestemming voor al jouw gasten. Laat het feest beginnen!

carillonsuite-3
Z Eventz leeuwarden
Z Eventz Leeuwarden
studioz-3

Z gebouw

Locatie met een verhaal

Het Z-gebouw, gebouwd in 1964 door de creatieve rijksbouwmeester Jo Vegter, heeft een geweldige geschiedenis! Ooit was het een waterleidinggebouw en werd het zelfs verkozen tot het ‘lelijkste gebouw van Leeuwarden’. Maar dat ging alleen over de buitenkant! Binnen deze muren vond een van de meest legendarische momenten plaats toen de rayonhoofden in 1996 en 1997 samenkwamen en de beroemde woorden “it giet oan!” uitspraken.

In de vroege jaren 2000 werd het gebouw gebruikt als een verlengstuk van de rechtbank, nu onze buren! En toen, in november 2017, begon een nieuw hoofdstuk! Het gebouw herrees als een bruisend Grand Café met een zalencentrum, kantoren en flexplekken. Wat een ongelooflijke transformatie en een spannende nieuwe bestemming voor dit historische gebouw!

Get in touch

Let's Talk About Your Event

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur