EVENTZ & EVENTSTYLING

Ben je op zoek naar de perfecte kick-off na de zomervakantie? Of wil je een onvergetelijk nazomer evenement op jullie bedrijf of feest organiseren? Z Eventz presenteert het ultieme concept: de Indian Summer Party! Stel je voor: een verrassend nazomerfeest met fantastische decoraties, fijne muziek, trendy hapjes en een supergezellige sfeer. Dit is een feest dat je absoluut niet wilt missen!

Organiseer een nazomerfeest!

Begin na de vakantie in stijl en organiseer een bruisend en spectaculair nazomerfeest! Z Eventz neemt met plezier de volledige organisatie voor je uit handen. Na het bespreken van jouw wensen gaan wij meteen aan de slag en regelen we alles tot in de kleinste details. Ons thema Indian Summer is perfect voor allerlei soorten evenementen: van een gezellige borrel en een feestavond tot een bruisend nazomerfestival. Laat ons jouw evenement onvergetelijk maken!

Verrassend entertainment

Maak je Indian Summer feest compleet met ons fantastische entertainment! Denk aan vuurspuwers, danseressen, silent disco waar iedereen op los kan gaan, een optreden van een bekende artiest, of een gezellige karaokebar waar iedereen zijn zangtalent kan laten horen. En wat is een feest zonder heerlijke hapjes en drankjes? Ons Indian Summer thema leent zich perfect voor trendy culinaire verrassingen, geheel naar jouw wensen aangepast. Laat ons jouw voorkeuren weten, en wij regelen je nazomerfeest tot in de puntjes.

Indian summer op je eigen locatie?

Waarom niet je eigen locatie omtoveren tot een zomers paradijs? Onze Indian Summer Party kan overal plaatsvinden: bij jou op de werkvloer of in een van onze fantastische eventlocaties. Waar jullie nazomerevent ook wordt gehouden, wij zorgen voor een onvergetelijk feest!

Offerte voor jullie Indian Summer party?

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Stuur vrijblijvend een mail naar hello@z-eventz.nl of bel ons op 0582300006.

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur