EVENTZ & EVENTSTYLING

bedrijfsfeest

Hét creatiefste evenementenbureau van Leeuwarden!

Evenementenbureau
Z Eventz Leeuwarden

Sta je op het punt om een fantastisch evenement te organiseren voor je medewerkers, klanten of relaties en zoek je een evenementenbureau dat alles tot in de puntjes kan regelen? Een bureau met creatieve ideeën en deskundige uitvoering? Dan is Z Eventz Leeuwarden jouw perfecte partner! Wij vertalen jouw wensen naar een inspirerend evenement en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, familiedag, jubileum of klantendag, als innovatief bedrijf creëren we evenementen die een blijvende indruk achterlaten!

personeelsevenementen LEeuwarden

Personeels feest

Wij creëren personeelsfeesten die je team verrassen, verbinden en verwonderen met onvergetelijke YEAH-momenten. Evenementenbureau Z Eventz luistert naar jullie wensen en bedenkt een unieke, op maat gemaakte ervaring die perfect bij jullie bedrijf past. Bij ons in het bruisende Z Gebouw in Leeuwarden, op jullie favoriete locatie, of waar dan ook!

Een uitbundig personeelsfeest, een personeelsweekend, een groots jubileumfeest, een open dag, een familiedag of een bedrijfsfestival? Wij zijn graag jouw eventpartner! 
Business People Party Celebration Success Concept
Media Event, Camera Recording Politician or Businessman

personeelsevenementen

Zakelijke events

Een bruisend businessevent dat mensen samenbrengt, hun band versterkt en hen aangenaam verrast! Een event dat niet alleen indruk maakt, maar ook moeiteloos en tot in de kleinste details perfect wordt georganiseerd! Bij ons in het bruisende Z Gebouw in Leeuwarden, op jullie favoriete locatie, of waar dan ook!

Een klantendag, bedrijfsfeest, open huis event, officiële opening, bouwevent of bedrijfsjubileum? Wij helpen je graag.

personeelsevenementen

Events op eigen locatie

Wil je een onvergetelijk evenement op jullie eigen locatie organiseren? Dan zit je goed bij Z Eventz Leeuwarden! Of het nu gaat om een open dag, een bedrijfsfestival, een hartverwarmende familiedag of een gezellige bedrijfsborrel, wij hebben alle ingrediënten in huis om elk evenement tot leven te brengen, waar je maar wilt!

Ook voor een bedrijfsfeest, jubileumviering, zomerse BBQ of gezellig winterevent hebben wij creatieve en inspirerende ideeën. 

Wat Z Eventz jou belooft

Deskundig en ervaren

Z Events is sinds 2008 actief en heeft in al die jaren talloze evenementen georganiseerd. Of het nu gaat om 50 of 5.000 gasten, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers, zakelijk en feestelijk: wij hebben ruimschoots ervaring opgebouwd als deskundige in ons vakgebied.

Verrassend en creatief

Bij Z events laten we jouw visie tot leven komen met onze creatieve concepten. Onze evenementen worden gekenmerkt door een innovatieve mix van verrassende elementen, die samen zorgen voor een onvergetelijke totaalervaring!

Persoonlijk en betrokken

Bij Z events staan persoonlijke betrokkenheid en oprechte hartelijkheid centraal! Elke keer dat wij een evenement organiseren, zijn dit onze kernwaarden. Wij zorgen ervoor dat jij als opdrachtgever en je gasten zich echt verwend voelen. 

Kwaliteit tot in detail

Bij Z events weten we dat zelfs de kleinste details enorme impact kunnen hebben. We laten niets aan het toeval over en streven altijd naar het hoogste kwaliteitsniveau. Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar wel de beste, en daar gaan we tot het uiterste voor!

Onze werkwijze voor jouw evenement

01.

Wederzijdse kennismaking

Wij verdiepen ons in jullie idee, DNA, doelstellingen en specifieke wensen.

02.

Brainstormen en creatie concept

Ons eventteam buigt over jullie vraag en bedenkt een uniek eventconcept.

03.

Productie, coördinatie en voorbereiding

Ben jij akkoord met het plan? Dan gaan onze eventmanagers voor je aan de slag. Geen detail laten zij aan het toeval over!

04.

Uitvoering

Eindelijk is het dan zover! Onze eventprofessionals zorgen er samen met onze eventpartners voor dat alles perfect verloopt!

05.

Nazorg en evaluatie

Voor ons gaat het na deze dag nog even door. We plaatsen de foto’s op de website, versturen de bedankjes en evalueren het evenement samen met de opdrachtgever.

 

Opdrachtgevers in de spotlights

Z gebouw

Locatie met een verhaal

Het Z-gebouw, gebouwd in 1964 door de creatieve rijksbouwmeester Jo Vegter, heeft een geweldige geschiedenis! Ooit was het een waterleidinggebouw en werd het zelfs verkozen tot het ‘lelijkste gebouw van Leeuwarden’. Maar dat ging alleen over de buitenkant! Binnen deze muren vond een van de meest legendarische momenten plaats toen de rayonhoofden in 1996 en 1997 samenkwamen en de beroemde woorden “it giet oan!” uitspraken.

In de vroege jaren 2000 werd het gebouw gebruikt als een verlengstuk van de rechtbank, nu onze buren! En toen, in november 2017, begon een nieuw hoofdstuk! Het gebouw herrees als een bruisend Grand Café met een zalencentrum, kantoren en flexplekken. Wat een ongelooflijke transformatie en een spannende nieuwe bestemming voor dit historische gebouw!

Z Eventz
Z Gebouw Leeuwarden
Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden
T: +3158 230 000 6
E: hello@z-eventz.nl
Ma – Vr: 08:30 – 18:00 uur